Промо каталози с намаления, отстъпки и промоции на големи вериги магазини в pdf формат и възможност за онлайн разглеждане.  Актуални брошури и изгодни цени. Бяла техника, черна техника, компютри, мебели, хладилници, телевизори, детски стоки, строителни материали, хранителни стоки, битови стоки, мултимедия, дрехи, обувки.

Вилаз | за строителството, за ремонт, обзавеждане за дома, за градината, строителни  материали, плоскости, бои, латекс, машини под наем, фаянс, теракот, бани,  шкафове, лепила, мебели

Вилаз промоции | 12-12-2011за строителството, за ремонт, обзавеждане за дома, за градината, строителни материали, плоскости, бои, латекс, машини под наем, фаянс, теракот, бани, шкафове, лепила, мебели

Вилаз

Хипермаркет Вилаз предлага на своите клиенти почти всичко необходимо за строителство, ремонт и обзавеждане на всеки дом и градина. Огромното многообразие от стоки впечатляват всеки клиент с по-ниските цени. С течение на времето търговските обекти на Вилаз спечелиха всеобщото признание на клиентите, че предлаганите стоки от нас са с наистина ниски цени. В същото време ВИЛАЗ ГРУП ООД е изключително активен вносител на стоки от чужбина и собственик на търговската марка ,,ОPTIM”.
Разположението на артикулите в магазина цели максимална функционалност и удобство за посетителите. Специално обучени консултант-продавачи предоставят съвети и решения. Строителен хипермаркет Вилаз предлага и допълнителни услуги като нарязване на плоскости, тониране на бои, изработка на ключове, гаранционен сервиз, безплатен транспорт на закупени стоки, преотдаване машини под наем и други подробно описани в настоящия сайт.
Подходящото разположение на Хипермаркет Вилаз, лесният достъп, многобройните места за паркиране и многообразието от стоки и услуги са сред важните причини, които улесняват пазаруването и го правят приятно. Ежедневно хиляди клиенти посещават Хипермаркет Вилаз и се радват на закупените стоки.
hitro.bg is part of the MSKey Group media network