Промо каталози с намаления, отстъпки и промоции на големи вериги магазини в pdf формат и възможност за онлайн разглеждане.  Актуални брошури и изгодни цени. Бяла техника, черна техника, компютри, мебели, хладилници, телевизори, детски стоки, строителни материали, хранителни стоки, битови стоки, мултимедия, дрехи, обувки.

Фантастико | месни деликатеси, прясно изпечен хляб, пресни зеленчуци,  замразени зеленчуци, плодове, шоколадови изделия, безалкохолни напитки,  алкохол, кулинарни щандове, готвени храни

Фантастико промоции - 21-03-2013месни деликатеси, прясно изпечен хляб, пресни зеленчуци, замразени зеленчуци, плодове, шоколадови изделия, безалкохолни напитки, алкохол, кулинарни щандове, готвени храни

Фантастико

Търговска верига „Фантастико” е основана през 1991г. с откриването на първият от веригата супермаркети, на ул. „Оборище” №72. Така компанията започва своето експанзивно развитие и днес управлява 34 супермаркета. Всичките търговски обекти са ситуирани на територията на гр. София, като в края на 2006 г. „Фантастико” разшири своята структура с първия си обект извън столицата, а именно в гр. Кюстендил.

Всички супермаркети от Веригата са изградени в съответствие със световните тенденции и местните нормативни изисквания в оборуването и начина на обслужване. Отличават се със специфична, модерна визия на интериора, която придава изключителност на всеки един обект, топлина, уют и комфорт.

Хипермаркетите предлагат богат асортимент от над 20 000 вида стоки, в това число био храни и напитки, диетични и диабетични продукти, както и кулинарни щандове с готвени храни, прясно изпечен хляб, хлебни изделия и месни деликатеси.

Търговските обекти на „Фантастико” разполагат с банкомати, имат инсталирани терминали за разплащане с международни и национални кредитни и дебитни карти. За максимален комфорт на клиентите в магазините от Веригата може да се пазарува с талони за храна на държавни учреждения и частни фирми, както и с ваучери за храна.

В голям брой от супермаркетите се предлага разнообразие от допълнителни услуги, а именно:

  • Офиси на банки
  • Аптека
  • Детски площадки
  • Фото ателие
  • Химическо чистене
  • Кафетерии
  • Паркинг

Във всички търговски обекти „Фантастико” са заети над 2 000 служители, като на всеки един се предоставя възможност за професионално развитие.

Компанията осъществява спонсорство под различни форми, подпомага фондации, домове за деца, спортни състезания, генерален спонсор е на турнири по боулинг от веригата „Фантастико оупън” и други мероприятия с обществена значимост.

За постигане на положителни пазарни резултати, ТВ „Фантастико” се стреми към високо качество на обслужване на своите клиенти. На всеки 14 дни се издава специална рекламна оферта "Фантастико пост", в която се представят различни продукти с атрактивни цени.

От месец август 2004 г. компанията успешно разработи четири собствени търговски марки под които се произвеждат хранителни, нехранителни стоки и храни за животни "ФФвкус”, „ФФдом”, ФФ4лапи” и „ФФбутик”, с които се цели постигане на високо качество и най-нисък ценови клас, с изключение на „ФФбутик”, които са позиционирани в по-високия ценови сегмент.

Работното време на търговските обекти е съобразено с нуждите на клиентите, с цел постигане на максимално удобство и улеснение за тях.

Архив

hitro.bg is part of the MSKey Group media network