Промо каталози с намаления, отстъпки и промоции на големи вериги магазини в pdf формат и възможност за онлайн разглеждане.  Актуални брошури и изгодни цени. Бяла техника, черна техника, компютри, мебели, хладилници, телевизори, детски стоки, строителни материали, хранителни стоки, битови стоки, мултимедия, дрехи, обувки.

Billa

За България експанзията на концерна започва през 2000г.  с откриването на първия супермаркет ВILLA на 5 Октомври в София, която като столица и с най-много жители, бе определена като първа цел и начална точка, откъдето започва разширяването на веригата.

Най-важното за БИЛЛА е предлагането на качествени продукти на възможно най-изгодни цени, както и предоставянето на голяма възможност за избор на потребителя. Супермаркетите са на самообслужване и клиентът има достъп до всяка една стока, която би желал да закупи. Веригата предлага на потребителя и разнообразно количество стоки, които влизат в промоции всяка седмица на изключително атрактивни цени, продукти от основната потребителска кошница, които всекидневно са на най - ниската цена в съответния град.

Фирмата активно развива и собствените си марки CLEVER и MY, които като съвкупност от цена и качество нямат конкуренция на българския пазар.

Почти всички супермаркети са разположени на централни и възлови места в по-големите градове и разполагат с голям паркинг за 300 - 350 автомобила. Предлагат се между 10 и 12 хиляди хранителни и нехранителни стоки. Супермаркетите разполагат с детски площадки, специално пригодени за малките палавници и Билла - кафе, където можете да отпочинете с удоволствие. В сградите има банкомат, а на касите може да се заплаща с дебитни и кредитни карти. Количките за пазаруване са удобни, а има и колички - специално пригодени за малки деца.

Архив

hitro.bg is part of the MSKey Group media network